DIA rolny profilovací

DIA rolna profilovací, je vícenásobný rotační diamant, jehož úkolem je profilování kol při zachování tvaru a přesnosti rozměrů. Ačkoliv je cena vyšší, než konvenční diamantové srovnávací nástroje, ve skutečnosti je ekonomičtější. Kulatý tvar a natočení zvyšuje životnost nástroje a kvalitu leštěného detailu.

Velmi krátká doba obrábění, kvalita a udržitelnost profilu se zaměřením na různé detaily a nízký počet vad, jakož i krátká doba a snadná montáž nástroje, značně snižují jednotkové náklady na součásti.


1


  • Typ EG

Staticky rozdělené diamanty na negativní matrici připojené v galvanickém procesu. Urma Rolls používá tuto technologii k výrobě diamant roln o složitém profilu a tvaru. Rolny byly získané v galvanickém procesu, s použitím systému, který v průběhu celého cyklu udržuje konstantní všechny elektrické a chemické parametry.



  • Typ SN

Diamanty jsou uložené ručně na negativní matrice a připojené v procesu spékání kovových prášků. Tato metoda dovoluje různé velikosti diamantu na stejné roli v závislosti na typu obrábění, což má za následek zvýšenou stabilitu profilu.



  • DIA rolny formovací

Formovači DIA rolny se používají všude tam, kde je neustálé potřeba změny tvaru brusného kotouče.
Formovači rolny Urma Rolls jsou vyrobené z vysoce odolného přírodního diamantu o protáhlým tvaru nebo CVD syntetických diamantů.
Obě řešení poskytují možnost několikrát regenerace, která výrazně snižuje náklady na tento typ rolny.


4

  • DIA rolny pro ozubená kola (typ DS EL)

DIA rolny Urma Rolls pro ozubené kola vyrobené jsou v speciální technologie vyznačuje se vysokou trvanlivosti a přesností profilu a možnosti vícenásobné regenerace.

Kotouče CBN s pojivem galvanickým
5

URMA ROLLS vyrábí CBN kotouče válcové a tvarované v nejpřísnějších tolerancích. Důkazem toho je výroba CBN kotoučů pro broušení ozubených kol na stroji Kapp, Liebherr, Semputensili a jiné, prostřednictvím svého programu pro navrhování a výrobu tohoto typu brusných kotoučů. CBN (borazon) je připevněn ke kovovému tělu v procesu pokovování

KONTAKT

Matteo Randelli
Oficiální zástupce

Polsko, Česka republika , Slovensko

+48 602 132 879

+48 33 821 59 77

matteo.randelli@gmail.com

Michał Wnęk
Obchodní zástupce-Technický poradce 

Česka republika , Slovensko

+48 692 193 252

+48 33 821 59 77

michal.abrasives@gmail.com

O nas

Jsme oficiální zástupci společností, které nabízejí kompletní sortiment brusných nástrojů. Naše kancelář se nachází v blízkosti hranic s Českou republikou a Slovenskem, ve městě Bielsko-Biała a polsky Cieszyn.

Doporučujeme Vám obrátit se na nás. Komunikujeme v několika jazycích: polsky, česky, slovensky, italsky a anglicky. Poskytneme Vám informace o našich produktech, cenách a podmínkách spolupráce. Rádi navštívíme Vaší firmu a díky dlouholeté zkušenosti pro Vás můžeme nalézt to nejlepší řešení pro každou brusnou operaci. Jsme zde, abychom vám pomohli ke zlepšení výrobních procesů a snížení výrobních nákladů.