Společnost Sitab je Italským výrobcem specializující se na výrobu vysoce kvalitních brusných nástrojů pro všechny brusné operace. Naše firemní filozofie je založena nejen na vysokou kvalitu a příznivou cenu našich výrobků, ale i na plnou dostupnost pro naše zákazníky. Naše nabídka:

  • kompletní sortiment brusiva (brusné kotouče, segmenty, kameny), které jsou vyrobené s těch nejlepších surovin (oxid hlinitý, polodrahokamy, růžový rubín, monokrystal a karbid křemíku) pro obrábění plastů, keramiky a tvrdých kovů. Pro více sofistikované a náročné broušení se používají mikrokrystalické brusná zrna Cubitron.
  • Technická spolupráce, řešení problémů a zlepšování procesů výroby díky znalostem a zkušenostem technických pracovníků. Nabízíme řešení šitá na míru potřebám každého zákazníka.
  • Rychle dodávky v krizových situacích velmi dobře víme, zvláště v současné době,  jak jsou výrobní plány obtížné a často i poukazují na nedostatek nástrojů, když je zrovna potřebujeme.
    Na tyto mimořádné události máme svou preferenční výrobní linku.

V posledních letech, díky výborné organizaci se naše nástroje stály známe nejen v Itálii, ale také i v Evropě, USA, na Středním východě, v Indii, Číně a Jižní Americe.

Doporučujeme vám kontaktovat naše obchodní zástupce, kteří vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém a navrhnout úsporné programy.

KONTAKT

Matteo Randelli
Oficiální zástupce

Polsko, Česka republika , Slovensko

+48 602 132 879

+48 33 821 59 77

matteo.randelli@gmail.com

Michał Wnęk
Obchodní zástupce-Technický poradce 

Česka republika , Slovensko

+48 692 193 252

+48 33 821 59 77

michal.abrasives@gmail.com

O nas

Jsme oficiální zástupci společností, které nabízejí kompletní sortiment brusných nástrojů. Naše kancelář se nachází v blízkosti hranic s Českou republikou a Slovenskem, ve městě Bielsko-Biała a polsky Cieszyn.

Doporučujeme Vám obrátit se na nás. Komunikujeme v několika jazycích: polsky, česky, slovensky, italsky a anglicky. Poskytneme Vám informace o našich produktech, cenách a podmínkách spolupráce. Rádi navštívíme Vaší firmu a díky dlouholeté zkušenosti pro Vás můžeme nalézt to nejlepší řešení pro každou brusnou operaci. Jsme zde, abychom vám pomohli ke zlepšení výrobních procesů a snížení výrobních nákladů.